Dating schweiz Samsø
Date: 2017-04-20 17:33

Video: Dating schweiz Samsø

Vi er på Roskilde med Mikkel Klint Thorius, Martin Nørgaard og Rasmus Olsen plus en hel masse gange Markus. Tak til alle, der kom! Vi sidder på en græsplæne og hygger. Lyden er derefter.

20111111_dk_nationaldenmark - Documents

Elias Ehlers kender du fra episode 7. Og fra at han er AWESOME. Han er snart på Zoo med sit første one-man-show. Det skal du se. Morten bliver fuppet af TV7 News og Mikkel har en liste med fede bandnavne.

806

Kasper Porsdal er en ung komiker, børnehave-vikar og ex-postbud. Morten har fundet på mange snack-relaterede jokes, og Mikkel har optrådt med andet sammen med Dürr og Grau. Og cykler.

Fodbold | Le Drake Noir

Stand-up komiker og radiovært Martin Veltz er forbi til en snak om gamle dage, fremtiden og nutiden. Han laver radio på 655fm, vist nok, og varmer op på alt muligt. Morten sidder og skriver ting, Anders Stjernholm skal sige, og Mikkel har ikke oplevet så meget nyt.

Vi er tilbage! Med Dan Andersen! Dan og Morten har lige været i fjernsynet. Mikkel finder på ting om folk i byen og Morten skal til Amsterdam. Igen!

Victor Lander er en ung, flot mand fra Risskov i Århus. Han er komiker, og Morten vidste slet ikke, han havde været det så længe. Morten har oplevet noget og Mikkel har været til julefrokost. Hitler og tidsmaskinen-problemet bliver for én gangs skyld løst og 9 tlfsvarer-beskeder!

Musikeren Per Vers er med i Fuppelup for første gang! Han har lige optrådt til TEDx sammen med Klaus Meyer. Morten har lavet den samme joke om Handicap OL som Hartmann, og Mikkel har brudt ind i sine forældres hus.

Alex Thelander er tilbage til en snak om livet som danmarksmester. Han har været i New York og har en kæreste. Too bad, girls. Morten skal være onkel men ikke gudfader, og Mikkel har optrådt i Vanløse. Der er nyt på telefonsvareren og spændende domænemuligheder.

Heino Hansen er tilbage til en intervention. Mortens mor har fået en ny, gammel hobby, og Mikkel har tænkt over puberteten.

Thomas Warberg er tilbage for at fortælle om sin nye comedy klub og smage på alt. Morten har sagt ja til at være robot, og Mikkel har taget en bog med.

Dating schweiz Samsø : Pics. More pics: Dating schweiz Samsø.