Dk date format Viborg
Date: 2017-02-20 01:52

Video: Dk date format Viborg

Poul Due Jensens Fond finansierer en række vandprojekter i samarbejde med den USA-baserede NGO, Water Mission. Deres standard pumpeløsning i udviklingsprojekter er en SQflex fra Grundfos, der kører på ren solenergi.

Alka Superliga Spilleplan 2016/17

Bo Brummerstedt har allerede en god fornemmelse af hvor Grundfosprisen kommer til at gøre gavn. Den nuværende plan er at ansætte en PostDoc for pengene til at videreføre nogle specifikke aktiviteter indenfor batterimaterialer, som ikke er dækket ind fra anden side.

Poul Due Jensens Fond - Poul Due Jensens Fond

I badevognene i område L på Roskilde Festival Camp er der i år koblet et mobilt vandrensningsanlæg på de varme bade. Fra torsdag den 7. juli til lørdag den 9. juli vil der i bestemte tidsintervaller blive mulighed for at bade i andres rensede badevand.

Frihøjde under bygværker på hovedlandevejene - Startside

"I SIWI er vi glade og stolte over at Poul Due Jensens Fond nu kan tælles blandt vores faste støtter. Fondens arbejde med at skaffe adgang til vand til klodens mest udsatte er prisværdigt, og vi ser frem til at samarbejde med Fonden om at skabe en verden, hvor vi udnytter vandressourcerne på en smartere og mere bæredygtig måde." - Torgny Holmgren, Executive Director, SIWI.

Hver ambassadør vil som et pilotforsøg få tildelt kr., som de skal få til at vokse ved at sætte gang i forskellige indsamlingskampagner. Det skal generere flere penge til puljen og samtidig skabe opmærksomhed om DGI's indsats for udsatte.

De unge er allerede sociale, de har venner og er gode til at komme ud. Mange af de ældre, eller dem over 85, de sidder bare derhjemme og bliver deprimerede, og de har virkelig brug for, at komme ind i foreningerne og møde nye mennesker og bevæge sig.

Ammar hjælper både flygtninge og foreninger med at udfylde ansøgninger om kontingentstøtte, men heri ligger to væsentlige udfordringer: Den ene er, at mange puljer kun giver støtte til flygtninge under 85 år, og det er et problem:

Poul Due Jensens Fond ejer 88 procent af Grundfos-koncernen. Den store aktiepost stiller store krav til fonden om at udvise ansvarligt ejerskab for hele Grundfos-koncernen.

"Tidligere har de hentet vand i de nærliggende sumpe. Vandet var stærkt forurenet . af colibakterier. Det skulle koges, hvilket ikke altid skete," forklarer han.

GoBalance smartphone app'en løb med førstepræmien, da Poul Due Jensens Innovationspris blev uddelt 5. Oktober. Projektet Integrated Flow Sensor fik andenpladsen, og tredjepladsen gik til ARISTAg.

Dk date format Viborg : Pics. More pics: Dk date format Viborg.