Jeg savner en kæreste Samsø
Date: 2017-04-18 21:38

Jeg tænker, at du beskriver et dilemma, som du bliver nødt til at tage et aktivt valg i forhold til. Du har tidligere taget en beslutning om at være sammen med din nuværende kæreste og få et barn sammen med ham. Den beslutning, som du har taget, påvirker ikke kun dig, men også din kæreste/barnets far og især dit barn. Min personlige holdning er, at det er vigtigt, at du fastholder denne beslutning og kæmper for, at jeres familie (herunder dig, dit barn og din kæreste) bliver og er den kernefamilie, som du har drømt om. Sådan at dit barn ikke kommer til at opleve den samme smerte, som du har oplevet ved at være skilsmissebarn.

Shit, hvor jeg da bare savner en mand i mit liv :( | Forum

Her på min blog, kan du følge min hverdag og få små glimt af, hvad jeg laver til dagligt! Derudover giver jeg inspiration til outfits, gode produkter, opskrifter og meget mere 🙂

Jeg savner en kæreste – Ekstra Bladet

Jeg ved min eks har det på samme måde som mig. Vi snakket meget sjældent sammen, men det sker nogle gange. Fx. skrev han tillykke til mig, da jeg havde født min søn.

Jeg savner en kæreste. Har aldrig haft en. :(

Jeg gik ud fra en tommelfingerregel om hvad jeg selv syntes var okay for mine mandlige venner at gøre, hvor jeg syntes at deres kærester var for strikse eller for 'loose', for man har straks en anden holdning til det når det ikke er ens egen kæreste det drejer sig om.

For halvandet år siden mødte han så hans nuværende kæreste og i starten så vi stadig hemmeligt hinanden, og efter en bytur endte vi hjemme sammen. Der blev aldrig snakket om den nat, eller om hvorfor vi i et år stadig holdte fast i hinanden. Det er nu et år siden at vi sidste gang så hinanden ved et aftalt møde. Da han er sammen med hans kæreste og jeg også selv har en kæreste nu.
Men da jeg så mødte ham en aften helt tilfældigt i byen for 6 måneder siden og gensyns glæden imellem os var kolossalt stor, har jeg simpelthen ikke kunne tænke på andet.

697 h nu er I to, der har foresl 779 et det.. Og har selv t 785 nkt lidt p 779 det hehe.. Men synes bare, at det hurtigt bliver akavet, n 779 r man sidder og skriver sammen og s 779 skal m 798 des..
Og er heller ikke s 779 god til at skrive til folk.. Alts 779 er sjovt nok herinde i debatter, men er virkelig en ged til at skrive lange beskeder tilbage til folk i l 785 ngere perioder

Det er rigtig vigtigt at forstå, at mænd og kvinder, eller skal vi bare sige mennesker, er meget forskellige. Og nej, han kan ikke forstå dig, for når I er sammen nyder han det i fulde drag, og når du er væk, så indrettet han sig efter det. Men han skal heller ikke forstå dig, for at kunne hjælpe dig. Det er en MEGET og MISFORSTÅET opfattelse, at vi skal forstå hinanden, for at kunne hjælpe hinanden!

Men hvad med at have kontakt til ham? Hvor vi snakker om almindelige ting, dvs. dagligdags ting en gang i mellem. Det skal jeg overhovedet ikke? Jeg haster ikke med noget, men føler bare at hele processen bliver lidt lettere, hvis vi bare en gang i mellem kan snakke samme uden at det skal være så seriøs. Eller gør jeg processen langsommere for mig selv? :-)

Jeg tror ikke på at I to på noget tidspunkt er stoppet med at elske hinanden. Jeg tænker mere på, hvad I gjorde med kærligheden, da der opstod en krise i jeres forhold. Kriser kan være ”det vildeste wakeup-call” og kan opleves som noget af det bedste, der er sket i ens liv, når man er ude på den anden side. Og andre gange kan man ikke bære kærligheden med igennem det.

Så ja, når man lige har haft en ferie og virkelig haft det godt sammen, så kan jeg da godt forstå, at du kommer til at savne alt det, der lige var så dejligt. Og det er ok og helt naturligt. Så sig til ham: 8775 Ih jeg vil bare gerne have at du lytter lidt, og trøster mig lidt, for jeg elsker dig så højt, og vil allerhelst bare bo sammen med dig, selvom jeg godt ved, at det kan vi ikke lige nu. Men hvis du bare lige vil trøste lidt, og sige, at du elsker mig og, at det nok skal gå, så er det en kæmpe hjælp 8776 .