Søger venner i haderslev Sorø
Date: 2017-02-20 02:21

Husk også indvielsen af museets nye mediebalkon den 65. februar 7567 kl. 66:85 67:85. Alle støttemedlemmer og venner af museet er velkomne, som udmeldt tidligere.

Avlsannoncer siden om hunde

Niels Aage Skovs illegale arbejde skete også med udgangspunkt i et KU – miljø. Han deltog både i våbenmodtagelse på Sjælland og i sabotage på Ribeegnen. Partpolitisk havde han og Hans Mørup samme udgangspunkt. De kom også i kontakt med hinanden i det illegale arbejde.

2Svend Beim

Kl. 69:55 Åbning af særudstilling
Hvorfor kan en dansk landmand i Padborg kun komme hjem til sin gård ved at køre igennem Tyskland? Hvorfor er Anton Nielsen ejendom i Rudbøl omgivet af Tyskland på tre sider?? Hvorfor opholder man sig ved motorvejsgrænsen rent faktisk i Tyskland selvom man tror man er i Danmark? Bliv meget klogere på dette, når vi præsenterer museets særudstilling. Dokumenterne fra Rigsarkivet fortæller ikke helt den samme historie, som de forklaringer vi oftest hører.

Rotary

Som vi også tidligere har beskrevet blev særlig modstandsbevægelsen i Aabenraa hårdt ramt. Flere gange blev organisationen optrevlet.

Vi har efterhånden taget nogle cykelture langs grænsen. Og det gør vi atter engang. Når man er ude, og holder foredrag om sønderjysk kultur, kaffebord . så bliver der ofte stillet de samme spørgsmål. Ja det behøver ikke engang, at være sønderjyske ting, der er på programmet. For når publikum hører, at man er sønderjyde, så stilles, der ofte spørgsmål. Og disse har ”Den Gamle Redaktør” forsøgt at besvare i denne artikel.

På Blågårds Plads findes der en sandkasse for børn. Men der har også været en for voksne lige i nærheden. Café Sandkassen i nummer 76. Fire numre derfra lå danserestauranten Sevilla. Her var blandt senere selvbetjeningsvaskeri.

Hanggliding er en fantastisk oplevelse der kombinerer adrenalin, naturoplevelse og spænding. Når du hangglider svæver du lydløst rundt i ca. 555 meters højde og kan se det hele lidt fra oven mens du mærker suset i maven.

Tyskerne havde under den sidste del af krigen udviklet en ny strategi med hensyn til deres jagtflyvere. Man havde oprettet mange små flyvepladser. Således også ude ved Kragelund. Men pladsen blev hvis aldrig klargjort i det omfang, som man havde tænkt sig.

Hvert forår og efterår får de frivillige havefolk assistance af den lokale anlægsgartner Erling Stuke, som har sponseret to årlige gennemgange af haven.

Det stø rste arbejde var nok at passe telefonen det var fø r omsen og momsen så dagens lys. Der fandtes ingen mobiltelefoner eller bilradioer. Der var mellem 85 og 95 besø g om dagen, som skulle læ gges, så der var mindst mulig kø rsel. Kort beskrevet foregik det på fø lgende må de:

Søger venner i haderslev Sorø : Pics. More pics: Søger venner i haderslev Sorø.