Dating tips Billund
Date: 2017-02-19 20:11

Hvis du vil, kan du også købe billetter over internettet. Jeg har haft held med GreekFerries som har god kundeservice og et fint website. Men lad nu være med at planlægge det hele hjemmefra. Det er en stor del af øhop at man undervejs taler med mennesker, finder postkort, studerer kort osv for at finde de hemmelige guldklumper, som man må besøge også!

Singlerejser, singleferie, singelforældre rejser med børn

Færgepriserne svinger meget og er jo vidt forskellige alt afhængig af hvor i skal fra/til, og tør ikke komme med et godt bud, men vil foreslå i evt. flyver til Santorini, og så på forhånd har arrangeret et sted i kan bo så i kan blive hentet i lufthavnen, MEDMINDRE i kommer midt på dagen, så skal i bare tage en bus el taxa til havnen og videre derfra til Ios.. Men da jeg også vil anbefale Santorini til jer, så kan i jo evt. starte ud med at bo et par dage der.. Og husk, hvis i ikke bryder jer om det sted i bor, så rykker i teltpælene og finder et nyt.. Det er det store plus i forhold til hvis det havde været charter rejse.. :)

De bedste rejsesider og rejsetips

Vi vil gerne have en romantisk ferie uden for megen fest og farver og helst uden for megen børn og ballade. Jeg er gravid, så bliver nok sidste ferie uden det!

Hej ø-hoppere. sikken et fedt site med masser af gode oplysninger nu jeg tænker på at tage mine to børn med til det græske øhav i 7 uger. der var lige enkelte spørgsmål, jeg ikke fik med. Hvor kan jeg få billige flybilletter til Athen? Hvad koster det at bo på camping, når man har sit eget telt med til 8 personer? Jeg har for over 75 år siden sovet i telt på stranden gratis på Paros. Kan man stadig det på nogle af øerne i Kykladerne?

Et sidste spørgsmål/kommentar er ang. Santorini. Vi har valgt øen, da vi begge er glade for vin, og jeg har læst, at der skulle ligge mange vingårde der. Er der nogen, der kender andre gode 8775 vin-øer 8776

Super indlæg giver god information og inspiration, hvis man lige er startet med at søge info. om ø-hop i Grækenland. Godt med lidt basisviden!

Din rute udfra geografien bør være Naxos, Ios, Santorini, men øerne er så vidt forskellige så du bør måske oveveje anderledes.

Valger af øer er meget svært sige om det er OK, der er så mange der har alt, når man er så kort tid afsted som 9 dage med Athen som udgangspunkt bør du vælge de dyre katamaran færger, (rødhvide vodafone reklamer), men man får ikke sjælen med og er knap så sociale til gengæld tager det kun 7-9 timer at komme helt ud hvor de normale færger måske er 6-8 timer.

Santorini er et must see i grækenland for alle og der er ingen fredo ro, jo selvføgelig men så kan man tage alle andre steder. To dage på Santorini er rigeligt til at se og indsnuse atmosfæren overalt.

Vi flyver til Athen og tager tre nætter dér for at have to hele dage i byen. Derefter er planen Milos, Folengandros og Santorini.

Dating tips Billund : Pics. More pics: Dating tips Billund.