På date Vejle
Date: 2017-04-17 13:14

Video: På date Vejle

Af andre kulturelle tilbud til romantiske sjæle finder man bla. Vejle Kunstmuseum, der har flere værker af Rembrandt. For musik og teater elskere er der Vejle Musikteater, som året rundt tilbyder koncerter, musicals, stand up og meget mere. Torvehallerne er ligeledes et alternativ til alle singler, som har en forkærlighed for teater og musik arrangementer.

Vejle - Egtved

Undgå det åbenlyse
Du er en unik person, og det er det, der er unikt ved lige netop dig, der gør dig interessant. Undgå derfor at skrive ting om dig selv, som du deler med stort set alle andre. De fleste mennesker kan lide at mødes med vennerne og se gode film og kan ikke lide krig og uretfærdighed. Fortæl i stedet om, hvad der gør dig speciel. Undgå også at beklage dig over, at det er svært at skrive en profiltekst – bare gøre det!

Date i Odense og på Fyn - Funguide

Resturant så kan Tortillia flats godt anbefales! Den ligger på dæmningen lige overfor tanken. Virkelig godt sted ( Lidt spicy mad, men uden tvivl rigtig godt!)

Do’s og don’ts på den første date | PARTNERMEDNIVEAU

Hvis vejret er med jer, så pak en picnic kurv og indtag den skø nne udsigt ud over Vejle Fjord fra Skyttehushaven. Her få r i rig mulighed for at nyde hinandens selskab i den dejlige natur. Fra Skyttehuset kan i blandt andet se Vejles ikoniske bygninger så som Vejle Fjord Broen, Bø lgen og Mø llen som er placeret oppe på sø ndermarken med udsigt udover byen.

Kom med eksempler.
Det første, mange gør, når de skal beskrive sig selv, er at skrive en liste over egenskaber. "Jeg er eventyrlysten, sporty og intellektuel." Desværre siger en liste over egenskaber ikke så meget, som man kunne tro. Kom i stedet med eksempler på situationer, hvor du bruger disse egenskaber. Hvis du fortæller, at du overraskede en ven med en udflugt, hvor I roede i kano om dagen og sad ved lejrbålet og diskuterede matematiske formler om aftenen, viser det tydeligt, at du er eventyrlysten, sporty og intellektuel – uden at du skal fortælle det. Prøv selv ved først at lave en liste med ord, der beskriver dig, og skriv derefter en profiltekst, der ikke indeholder ordene på listen, men stadig viser, at du har disse egenskaber. Fortæl om oplevelser, minder og drømme.

Hvis du har klagemål eller forespørgsler, kan du kontacte os her. Hvis vi ikke har mulighed for at hjælpe dig med dit klagemål, kan du indsende det til EUs Onlinetvistbilæggelse ( http:///odr ). Bemærk, at hvis du afleverer et klagemål til EUs Tvistbilæggelsesorgan uden først at have sendt det til os, vil det ikke blive taget i betragtning.

Overvej detaljerne
Hvad er de små detaljer, der beskriver lige netop dig? Har du vundet VM i ølsmagning, bygget din egen guitar, lavet den perfekte chokoladekage-opskrift, aldrig misset en søndagsyoga, eller samler du på antikke knapper? Fortæl om det! Eller er du rigtig nørdet inden for et bestemt område? Mennesker med en passion er altid interessante at tale med.

Du kan sætte en boks med dine bedømmelser på din egen hjemmeside. Boksen viser gennemsnittet af dine bedømmelser. Hvis brugerne klikker på boksen kommer de til bedømmelsesfunktionen på , så de kan skrive en bedømmelse af dit firma. Du kan tilpasse størrelse og farver på bedømmelsesboksen efter dine egne behov herunder. Kopier herefter koden fra boksen og sæt den ind i højre side af din hjemmeside.

Det skovklædte landskab indbyder til at vandrer gennem naturen. En naturbegejstret single finder nemt ligesindede i dette område, da mulighederne er utallige. Man kan . gå en hyggelig tur gennem den enestående dal, Vejle Ådal, og omegnen byder på en imponerende og afvekslende natur, som Vejles singler sammen kan gå på opdagelse i. Der er skove, dybblå floder, enge fuld med blomster og vidunderlig skønne strande ved Østersøen. Singler i Vejle mødes også, når de tager på udflugt til Legoland in Billund, eller når de kører med Vandelbanen.

Nå r du klikker på Find partner , accepterer du vores forretningsbetingelser og bekræ fter at have læ st vores datasikkerhedsregler.

På date Vejle : Pics. More pics: På date Vejle.