Jeg har brug for en kæreste Rudersdal
Date: 2017-02-20 06:21

Video: Jeg har brug for en kæreste Rudersdal

Heller ikke hvis man kun bruger 655 g mel?
Lige denne her opskrift skal nemlig 8775 piskes 8776 rigtig godt igennem og seriøst have nogle tæsk ) for at proteinerne i melet bliver fuldt udnyttet og jeg får den magiske effekt fra røremaskinen og som det ikke er lykkedes mig at frembringe med håndkraft.

Jeg en lystfisker i Skandinavien.

Ej, hvor dejligt! Tillykke med din maskine :)
Jeg kender ikke Kenwood, men tror du skal prøve at gøre som manualen foreskriver og så måske prøve dig lidt frem se om det virker som om den kan klare højere hastighed og hvis ikke, så er det bare en lang æltetid, der forhåbentlig kan klare jobbet.
Tjek løbende dejen for glutentest, hvor du tager et stykke dej og hiver det ud så det bliver helt gennemsigtigt (prøv at finde en video der viser hvordan på youtube)
Sig endelig bare til hvis du har spørgsmål eller det ikke rigtig lykkedes :)

Jeg har fået et opkald fra UK - hvordan finder jeg

Hej Freja,
Metoden duer ikke helt på groft brød med kerner, frø og flager, men sådan en dej kan fint røres længe alligevel. Jeg vil forslå at du lære 8766 grunddejen 8767 at kende godt, så kan du nemlig fint røre en grovere dej med kerner og vide hvornår den er færdig rørt. Håber det giver mening?! :)
Tak for den søde hilsen!
Kh AC

Jeg strikker Hollows. Jeg har fundet ro i sjaler. af Slagt

Jeg er nu i gang med portion nr 7 af disse boller og første omgang blev skønne! Men jeg tænker at min dej bliver noget mere 8775 våd 8776 i forhold til din, for jeg skal bruge skeer til at lægge den på pladen, kan ikke skære noget som helst ) vil du ikke prøve at lægge et billede op af din dej? Evt på instagram hvis det er for bøvlet at lave et indlæg om? Jeg har også den fantastiske ankarsrum, så det er ikke maskinen der gør forskellen :D måske nærmere håndelaget )

Bollerne står i køleskabet, men kunne slet ikke lave gluten test. Fulgte opskriften til punkt og prikke, brugte dig grahamsmel og ingen surdej. Den var meget blød næsten flydende så kunne hælde den ud af skålen, bruger du piskeris eller dejkrog?

Jeg er også super glad for min og har haft den i lidt over 7 år nu har skrevet lidt om den her: http:///koekkenmaskine/
Synes den virker så stabil, så jeg er næsten sikker på at den stadig kører godt om 65, 65 måske 75 år :)
Kh AC

Mht dine boller så laver jeg tit lidt samme salgs, og en anden fordel ved dem, ud over at de er sindsygt gode, er at dejen holder sig fint i køleskabet i flere dage så man behøver bot lave en stor portion, og så er der friskbagt morgenbrød hele weekenden :)

De ser da helt ufatteligt lækre ud de boller. Nu får jeg helt lyst til at bage. Jeg må have gang i en surdej igen, så der kan bages vinteren igennem, men jeg fristes da til at tyvstarte med gærdejen alene ) Jeg har en Kenwood køkkenmaskine, den har langt fra det smukke ydre som en Kitchen Aid, men den kan for alvor tæske en dej igennem. Den bliver brugt meget i perioder og andre gange står den læææænge i skabet. Men så falder man lige over en lækker gang boller som dine her og så får man jo bare lyst til at finde den frem igen :)

Hej igen Ann-Christine
Jeg har brugt almindeligt hvedemel og vores lokale Brugs havde desværre udsolgt af Ølands fuldkornshvedmel, så jeg købte istedet Skærtoft Mølle 8767 s økologiske hvedefuldkorns mel.
Jeg laved 8775 testen 8776 om dejen var æltet nok og det var ok. Dejen var også fint hævet bollerne er også 8775 moderat 8776 i højden efter bagningen.
Så, jeg tænker om jeg skal tilsætte lidt mere hvedemel ? inden æltningen eller ?
Mange hilsner Mai

Hold nu op de ser lækre ud de boller. De skal i den nærmeste fremtid prøves på den gamle retro-orange Kenwood, som har været min kærestes farmors.
Den hopper og danser godt nok også ved større portioner, men har anskaffet mig et stykke skum-dug af en art som jeg ligger under maskinen, som vist også kan bruges i skuffer, hylder og handskesum så tingene bliver ved med at ligger, hvor man har placeret dem. )
Det holder min maskine på plads og så er der tid til at tage opvasken mens maskinen arbejder på dejen. :)

Jeg har brug for en kæreste Rudersdal : Pics. More pics: Jeg har brug for en kæreste Rudersdal.