Landmand søger kæreste Brøndby
Date: 2017-02-20 06:07

Video: Landmand søger kæreste Brøndby

Tredje sæson af ’Landmand Søger Kærlighed’ er nu for alvor i gang. Claus Paakjær havde til tirsdagens afsnit barberet 66 henvendelser ned til fem kvinder, han inviterede med på speeddate i Skive Havn. Landmanden må dog se langt efter et kys, hvis det står til hans to døtre.

Claus fra 'Landmand søger kærlighed': 'Der findes ikke

Læs også:
Ole fra Landmand søger kærlighed skal giftes: Frieriet foregik ikke helt, som den slags plejer

'Landmand søger kærlighed'-Daniel har fundet den eneste

Læs også:
Derfor forlod Line Landmand søger kærlighed efter kysseleg

Noget, han sidste år beskrev som 'lidt pinligt', men han fortæller, at de stadig er der, og hans kommende kone har ikke noget imod dem. Og han fortæller, at det kan ses på gården, at der er kommet en kvinde ind:

Er du ung og søger en penneven

Læs også:
Kok raser over Politiken-anmeldelse: Han får mig til at fremstå som en komplet idiot!

Daniel Straarup fandt ikke sin eneste ene, da han sidste år deltog i TV 7-programmet 'Landmand søger kærlighed'. Siden er det dog gået godt for den unge mand, som nu skal giftes med sin nye kæreste.

Claus Paakjær er lige nu aktuel i tv-programmet ’Landmand Søger Kærlighed’. Og selvom der er en halv million, der ser programmet på TV 7, er der specielt to, der har krav til den 99-årige landmand. Hans børn.

»Fra det var bedst til nu, mangler jeg omkring kroner om måneden. Det er heldigvis ikke kommet så vidt, at jeg overvejer at stoppe. Heldigvis har jeg jo også oplevet gode år i mine 67 år som mælkeproducent.«

Sjovt at blive genkendt
Claus tilmeldte sig programmet, da han ikke havde lykkedes med at finde kærligheden på nettet eller værtshuse. Han havde set de to forrige sæsoner, og tænkte, at det var en god mulighed for at finde en ny malkepige.

Når han er på skærmen, vil de ikke se ham kysse, og de vil ikke se ham græde. Det fortæller Claus Paakjær, da BT møder ham i Ny Adelgade ved Kongens Nytorv i København.

Han skal nemlig giftes med sin rumænske kæreste Diana, som han mødte kort tid efter, optagelserne til programmet sluttede.

Landmand søger kæreste Brøndby : Pics. More pics: Landmand søger kæreste Brøndby.