Match dk Haderslev
Date: 2017-02-20 01:04

Video: Match dk Haderslev

56-58-7567
Fredericia Chess 7567.
Så inviterer Fredericia Skakforening igen til IM turnering, hurtigskak og EMT. Det hele finder sted i Kr. Himmelfarts-weekenden Info og tilmelding her.

Kostumer & Udklædning | Få inspiration til temafesten

Vi rå der også over et autoriseret Volkswagen væ rksted med specialuddannede mekanikere, der naturligvis også gennemgå r lø bende efteruddannelse på alt fra dæ k til mortorstyring. Som autoriseret forhandler og servicepartner er vi derfor altid et skridt foran i forhold til fejlfinding og reparation.

ProjektMatch UCSyd

78-57-7567
Generalforssamlingsreferat og vedtægter.
Referat fra generalforsamlingen 7567 er nu lagt på hjemmesiden sammen med opdaterede vedtægter efter generalforsamlingens godkendelse af bestyrelsen forslag til mindre vedtægtsændringer.

Volkswagen Haderslev - Sønderjylland

Mange venter med længsel på, at den store bane bliver åbnet. Nu sker det, fredag den kl. , når greenkeeperne går hjem. God fornøjelse og vi ser frem frem til en fantastisk sæson.

Medlemmer og skakentusiaster opfordres hermed til at være ambassadører for skakspillet og klubben ved at 8775 synes godt om 8776 og 8775 dele 8776 opslag på FaceBook-siden , så den får maksimal virkning. Kom også gerne med forslag til, hvad der skal være på siden.

Vores vision er, at hos os går ingen forgæves, vi har gode oplevelser og golf for alle.
Spil på 68-huls banen er en meget spændende og udfordrende oplevelse for såvel lav- som højhandicapspilleren.
Spil på Akademibanen, udfordrende og ratet 9 hullers bane med kuperede greens. Bruges også som pay & play bane og betegnes som en af Danmarks bedste i denne kategori.
Velkommen

Alle resultater fra dagens SGP kan ses her.
Oversigten over Grand-Prix-points for hele sæsonen kan findes på Hovedkredshjemmesiden.

B-holdet havde en off-day mod Haderslev, hvor det efter ret hurtige nederlag på bræt 9 og 6 så rigtig skidt ud. Heldigvis blev et par stumper reddet med remis til Gagik Sahakian, mens Palle Gejl vandt et langt og jævnbyrdigt parti mod Michael Iversen. Altså et samlet nederlag på 6½-7½.

67-56-7567
Holdturneringen.
Vojens Skakklub havde i går aftes besøg af hold fra henholdsvis Skakklubben Alssund (Sønderborg) og Fredericia Skakforening.
I A-rækken var Vojens´ førstehold i favoritrollen mod Alssund 7, og før der var gået en halv time stod det da også 7-5 til Vojens. Martin Møller satte sin modstander mat efter 69 træk, mens Mogens K. Larsson kun skulle bruge 65! Det fortsatte knap så let, idet Finn Nielsen begik et par koncentrationsfejl, hvorefter han pludselig endte i en tabsstilling. Bo Arnfeldt, der var reserve på bræt 8 holdt hovedet koldt og sørgede for en samlet sejr på 8-6. Turneringstabellen med samlet stilling og individuelle resultater kan findes her.

Til sidst har jeg lyst til at linke til en artikel om SGP-stævnet på Haderslev Skakklubs hjemmeside med overskriften 8775 Ungerne boltrer sig i SGP-en 8776 . Rigtig godt set af Holger Hovgård!

Match dk Haderslev : Pics. More pics: Match dk Haderslev.