Find kærligheden igen Tønder
Date: 2017-04-18 10:50

Pludselig syntes jeg også, ej, at han var vildt lækker, sådan en klarhed. Nåh ja, gud, han ser sådan ud. Der tænkte jeg, nej hvor er du bare dum. Men det er kun tiden, der kan arbejde for en. Det finder man ud af. Tiden må bare gå, og så må man se, om han finder en anden, eller jeg finder en anden. Vi sås jo også og var sammen, det kom vi jo til, når man skulle aflevere børn, det var noget værre hejs. Så blev jeg tilbudt et job på Fyn som radiovært, men det kunne jeg jo ikke som alenemor, jeg kunne ikke pendle, og så sagde Thure: Vi flytter til Vejle.

NYHED | Naturmælk

Thure: Når jeg tænker tilbage, har jeg hele tiden haft fornemmelsen af, at vi er en familie. Måske var det det, der trak, men jeg tror også bare, at vi var skide heldige.

Soldatervennen 2014 nr 4 by KFUMs Soldatermission - issuu

Men en mandehjerne. det er jo lang tid siden. Det er slet ikke noget, der er på min lys-tavle. Jeg ved bare, jeg er helt vildt heldig, at jeg kan være sammen med Mette, for hun er fantastisk, jeg er virkelig vild med hende. Det er jeg blevet bedre til at minde mig selv om.

TV | DR

Når du booker et romantisk ophold, vil I blive mødt af levende lys, chokolade og mousserende vin på værelset. På badeværelset kan I også finde et stort og luksuriøst spa, som kan give jer mange hyggelige timer i tæt samvær med hinanden.

Læs også S og SF mister tålmodigheden med kommuners omsorgssvigt

Vi så ikke nogen sider af hinanden, som vi ikke kunne lide, mens vi var skilt. Vi fik bekræftet, at vi sagtens kunne tage the high road, selvom vi var flyttet fra hinanden.

Lindas baggrund:
Linda er uddannet socialpædagog og har taget følgende efteruddannelser:
Krop og Gestalt terapeut
Kognitiv terapeut
Coach
Sandplay terapeut
6 6/7 års kursus i Narrativ terapi
Spædbarns terapi kursus.
6. del af PD i Psykolgi.

På den trelænget gård fra 6855-tallet lidt uden for Kerteminde kan I også få muligheden for at genfinde gnisten i parforholdet eller svømme væk i hinandens dybe øjne på jeres årsdag. Her er i hvert fald alle rammerne til det, og de smukke værelser gør hurtigt stemningen romantisk og sød.

Berlingske har valgt at bringe navnet på kommunen for at kunne lade de ansvarlige stå til ansvar. Vi mener ikke, at oplysningen om kommunens navn identificerer ofrene i sagen.

Thure Fuhrmann Kjær er journalist og Annamette Fuhrmann er journalist og radiovært. De har været gift i ni år og deres to sønner, Kasper og Jeppe, er henholdsvis otte og fem år

Find kærligheden igen Tønder : Pics. More pics: Find kærligheden igen Tønder.