Find venner og veninder Aabenraa
Date: 2017-04-18 01:28

Mange Danskere sø ger efter en sportspartner gennem Sport97. En ven at cykle eller gå ture sammen med, og mange flere sportslige aktiviteter. Og det lader til, at dyrke sport sammen, ofte er begyndelsen på dejlige venskaber.

Vi kvinder - kultur, kunst & fritid

Jeg tror ofte man som barn af alkoholiker ikke har mod på at få folk for tæt på - ihvert fald ikke for hurtigt. Derfor virkede det for mig godt at have bekendte i et stykke tid og så ikke tænke over om de var venner eller ej. En dag når man sidder seks piger til en fødselsdagsmiddag og undre sig over hvorfor man blev inviteret med -ja så er det nok fordi de andre synes man er deres ven.

-voksne 23-65 - Pennevenner for livet find dem her

Nej det har jeg ikke men laver da bare lige en det går hurtigt! Gov mig dit navn der og så prøver jeg at sende en besked 

Sådan får du flere venner | Lev nu | DR

Hvis du har lyst er du velkommen til at kigge på vores facebookside /TUBAdanmark. Her kan du poste et indlæg, som ikke er anonymt.

Nej, du er ikke den eneste, der har svært ved at få venner. Mine klassekammerater i gymnasiet og andre bekendte vil nok sige, at jeg er en stille dreng, eller måske MEGET stille, i hvert fald til tider. Jeg har problemer med, at jeg tit sidder og ikke siger noget og de andre mener, at jeg bare kan tage mig sammen og byde ind med noget i en samtale. Jeg tør godt påstå, at du nok kender til netop dét problem. Det er det , der er så svært, jeg tror tit, at andre tænker noget ondt om mig, og ikke gider snakke med mig og synes noget dårligt om mig. Man føler sig som en freak, når man ikke har venner og jeg er trist stort set dagligt over det, men jeg håber at når jeg (endelig) kommer til terapi hos TUBA, at det kan blive bedre. 

- Det er en oplagt tid til at etablere nye relationer i, da man naturligt møder mennesker gennem børnenes legeaftaler og institutioner, siger Iben Sandahl.

- Husk, at livet er bevægeligt, og at vi til stadighed udvikler os og følges ad med de mennesker, som vi deler hverdag med.

I TUBA's ung til ung forum kan du dele dine tanker, følelser og oplevelser med andre unge, der måske har nogle af de samme erfaringer som dig.

Mange tak for alles svar :) Det hjalp på humøret :) Synes det er så dejligt man kan dele sine tanker og føleser herinde.. 

Hej jeg er 65 og 6,95 og alt det andet men det var bare for sjov for at se om de ville skrive det ville være pga sjovt. Og ikke andet så.. 

8. Når de endelig ligger armen over skulderne på én, til et billede på trods af ikke rigtigt, at have snakket med med én. det virker bare meget skræmmende og gør en ret panikslagen.

Find venner og veninder Aabenraa : Pics. More pics: Find venner og veninder Aabenraa.