Speed dating for ældre Fredensborg
Date: 2017-04-19 12:45

Video: Speed dating for ældre Fredensborg

Kærligheden er en svær størrelse. Det kan især være svært at åbne sig for et andet menneske, hvis man før er blevet såret. Det kender 76-årige Emilie, der har skrevet til Tværs.

Dating sider i kategori: Speed Dating - Dating sider Danmark

er et godt alternativ til de traditionelle datingsites, da processen med at lære hinanden at kende er hurtigere og forløber mere effektivt.

Evidating - Datingens psykologi – Evidating

"På har jeg med min profil gode muligheder for at finde søde singler i mit eget område. forener interesser og afstand så det er nemt at finde frem til singler der matcher mig rigtig godt."

Speed Dating Ølgod, Kvinder søger yngre mænd Rødekro

En klassiker er en blind date middag, hvor 6-8 singler mødes og spiser middag på en finere restaurant. Tanken bag er: kvalitet frem for kvantitet. Man henvender sig som regel til succesrige business folk, de såkaldte Young Professionals.

Hvis vores elever og studerende skal have mulighed for at samarbejde med det omkringliggende samfund om at løse opgaver, som har nytteværdi for andre end dem selv, må vi skabe samarbejdsflader mellem de to parter.

Tanja på 76 år læser radiografi, men det er ikke studiet for hende. Beslutningen om at droppe ud er dog svær, for hvad vil forældrene sige og hvad med fremtiden? Derfor har hun skrevet til Tværs.

8. Undgå at planlægge alt, hvad du vil sige, eller endda lære sætninger udenad! Vær 655% spontan! Du kommer sandsynligvis på flere speed dates/blind dates og vil så kunne bruge din erfaring de næste gange.

På en blind date eller ved speed dating har du mulighed at lære singler at kende i "det virkelige liv" samt i en uformel og let atmosfære.

Radioprogrammet Tværs skal være et fællesskab, hvor der er plads til unges udfordringer, oplevelser og følelser, siger programmets nye vært Sara Bovin.

Under den arrangerede middag kan du på kort tid komme i snak med mange mennesker og hurtigt finde ud af, hvem du gerne vil have en dybere samtale med.

Speed dating for ældre Fredensborg : Pics. More pics: Speed dating for ældre Fredensborg.