Alle har brug for en kæreste Thisted




Date: 2017-04-17 21:52

Jeg er typen, der ikke kan huske et eneste af bogstaverne på S-togslinjerne, men jeg kan ALLE farverne. Så når nogen spørger, hvilket S-tog der kører til Hillerød, så svarer jeg stolt: ”Det lyseblå og det lilla!”

DEBAT: Alle har brug for et kompetenceløft - FAnet

Birger Mosholt har mange andre gode historier, som er blevet fortalt på pædagogiske seminarer, til foredrag i kommuner og dengang, han havde et tæt samarbejde med den daværende socialminister Karen Jespersen.

Thomas Bundgaard: Alle har brug for et bikefit!

"Hun var meget begejstret for de metoder, vi brugte i Blæksprutten, og som blev praktiseret andre steder i landet. Men de blev aldrig forankret i nogen kommuner og slet ikke på regeringsplan. Der har været perioder, hvor jeg skulle passe på ikke at blive en bitter gammel mand. Men igen har arbejdet med rødderne lært mig, at der er en årsag til, at man reagerer som man gør," siger Birger Mosholt.

Brug for alle - EMU Danmarks læringsportal

Om projektet Mobile Devices og Index Danmark/Gallup
Projektet Mobile Devices har til formål følge de mobile enheders udvikling og omhandler danskernes brug af mobile enheder, apps og medier på farten. Resultaterne er baseret på en undersøgelse gennemført for Index Danmark/Gallup, hvor mere end personer i alderen 65-75 år har deltaget. Undersøgelsen er gennemført i maj 7569.

Hvis vi i efteruddannelsesindsatsen alene fokuserer på det faglærte og ufaglærte arbejdsmarked, svarer det derfor til, at vi kun sætter kikkerten for det ene øje. Hele det vidensintensive arbejdsmarked overses i en blind vinkel, skriver Lisa Ferbing, formand for Djøf, og Mariane Dissing, adm. dir. i FA, endvidere i debatindlægget.

Den mest almindelige måde at få en mentor på er, at arbejdsgiveren strukturer processen og udpeger mentorer for mindre erfarne medarbejdere. Næsten alle programmer af denne art har et element af fleksibilitet, således at medarbejderen kan finde en anden, som passer bedre, hvis forholdet ikke fungerer.

Take-away kan være andet end en burger fra den lokale grill eller pizza når man har travlt. Jeg tilbyder frisk hjemmelavet hverdagsmad for hele familien – perfekt til den travle familie som stadig gerne vil have god nærende mad på bordet.

Efteruddannelse er ikke kun for de ufaglærte. Vi skal også huske, at den videregående uddannelse du fik som 75-årig, ikke nødvendigvis er up to date, skriver Djøf og Finanssektorens Arbejdsgiverforening i et fælles debatindlæg i Berlingske.

Ikke alle egner sig til at være mentorer. Mentorer skal være følelsesmæssigt modne og motiverede samt nære en oprigtig interesse i andres faglige og personlige udvikling.

Vi udvikler organisationer så medarbejdere og ledelse sammen kan skabe en fornyet og bedre forretning på kritiske områder.