En kæreste til mor program Glostrup
Date: 2017-04-17 05:19

Video: En kæreste til mor program Glostrup

- Det, man ikke ser i videoen, er de 75 minutter, det tog mig at overbevise hende om, at det var en god idé at lægge det ud.

Borderline - på grænsen til normal...: Kontakten til min mor

Og en anden ting: Sådan som jeg læser det, bor du, din søn og din mand sammen? Hvis I gør, så lever du jo i en kernefamilie? Hvor katten er det så, der gør den store forskel for dig her?

En kæreste til mor | Dplay

I et år arbejdede Alex på projektet. Når han manglede video med noget af det, moderen elsker at lave, spurgte han, om han måtte optage hende.

'En kæreste til mor'-Linda: Jeg fortryder min deltagelse

Andre familieformer har også en del udfordringer: Risikoen for en skilsmisse (som må siges at være overhængende), en far (eller mor) der ikke vil have noget med barnet at gøre, forældre, som af den ene eller anden grund ikke er ordentligt til stede i deres barns liv.

Og forresten: god fornøjelse med at forklare dit valg til din søn, når han bliver gammel nok til at stille sig kritisk over for tingene.

Jeg har virkelig fortrudt, at vi deltog i programmet, og jeg havde flere gange lyst til bare at trække stikket og sige stop. Det føltes dog ikke rigtig som om, at det var en mulighed. Produktionen pressede rigtig meget på og lavede tusindvis af interviews. Det var alt for meget også for mine drenge. Men jeg er da blevet bekræftet i, at jeg ikke har lyst til at bo sammen med en mand. Lukas, Frederik og jeg har det bedre foruden, slutter hun.

Jeg fik min søn som 88-årig ved hjælpe af en anonym sæddonor efter i mange år at have ledt efter en mand at dele mit liv med.

Kritikken ikke unik mod solomødre, men imod alle som sætter egne ønsker over børns behov. Børn/barnet er den centrale i familien, ikke mor (eller far for den sags skyld).

Det kan være svært for singleforældre at finde en kæreste. Men hvad sker der, når børn får indflydelse på, hvem der skal på date med mor? David Owe er vært, når Kanal 9 vender tingene på hovedet og spørger børnene til råds for at finde en kæreste til mor.

Lige nu forsøger han dog at koncentrere sig om de mails, folk har sendt til mor Eva. Hvis der kommer noget ud af det, afviser han ikke, at der kommer en video til.

En kæreste til mor program Glostrup : Pics. More pics: En kæreste til mor program Glostrup.