Gratis date sider Kolding
Date: 2017-02-20 05:47

Hej
Og mange tak for dit indlæg.
Jeg synes på ingen måde, at i skal gå fra hinanden. Som du flere gange peger på, er jeres 8775 dårlige vane 8776 med at tie og tilpasse jer, det punkt, hvor I kan sætte ind.
Når I nu har erfaring med, at 8775 låget ryger af 8776 hvert halve år, så vil jeg foreslå, at I får passet de søde unger hver 9. måned, i en weekend, og at I to så tager af sted. Om det er på hotel eller i sommerhus eller noget tredje, er ikke så vigtigt. Vigtigt er at I har fælles og uforstyrret tid sammen, og har noget at se frem til. Så I kan få snakket igennem, hvad der er meget vigtigt for hinanden og dermed blive ved at være et team.
Jeg tror, at de penge vil være givet godt ud.

Find en Kæreste, Singler og Venner, Dansk Datingsite

Så: tro på det, så længe der er tegn, der viser et begrundet håb.
Hold ikke krampagtigt fast, men sæt fri og lad ham i hvert fald vide, at du er her og fortsat vil.
Men træk ikke pinen ud. Får du ikke respons på dine ideer og plan, så sig 8775 tak for kampen7 og lev din sorg ud og kom videre.

Alle Lokale Deals

Kig på alle de aspekter i dit liv, hvor du vil vende stenene og gøre noget andet. Og skriv evt. til din hustru, hvilke tanker du har, og hvilke beslutninger, du vil tage.

Date Idéer - Find inspiration til den PERFEKTE date her!

Hej Jesper
Tak for dit indlæg.
Sikke en sørgelig historie. Og en historie med mange hårde odds. Det ikke at væer nær venner og familie er ekstra hårdt i en krisesituation.
Og så har I en lille dreng. Og hun orker ham ikke så meget, skriver du.
Det er bekymrende, og selvom jeg jo ikke kan tillade mig at skrive noget om din kæreste, for jeg kender ikke hendes version, så vil jeg mene, at det er alarmsignal i sig selv, at hun ikke orker sit barn. Det handler ikke om, at jeg vil sygeliggøre hende, men kan der kanske være en depression eller en stress inde over, som er med tilat forvirre og forstyrre hele billdet ?? det vil jeg anbefale, at en læge eller en psykolog vurderer.

Jeg kan varmt anbefale jer at læse følgende bøger:
Tag mig, af Joan Ørting ,
Og
Kærlighedens fem sprog, af Gary Chapman.

Flirten med min kollega stoppede som nævnt og han er ikke klar over, at jeg nu er gået fra min kæreste. Der har derfor ikke været en anden, som ventede på den anden side.

Hej Peter
Tak for dit indlæg.
Herligt, at du følger op og fortæller om din historie.
Så langt, så godt. Og jeg ønsker jer held og lykke og håber, at dine kræfter og evnen til at 8775 give den gas 8776 og være medskaber af trygheden vil lykkes.

Mine problemer er først for alvor begyndt at komme til udtryk efter jeg har mødt min mand, så på en eller anden måde giver jeg ham skylden for mine problemer, selvom jeg godt ved at det jo ikke er ham der har gjort noget.

Timingen har bare været så dårlig. Havde følelserne for min kollega dog bare realiseret sig inden, der var barn på vej for mit vedkommende, så ville alt have været så meget nemmere. Men omvendt er jeg kommet til at tænke på, om forelskelsen er et tegn på panik før lukketid, og om alt måske retter sig med barnets komme. For vi har ikke noget dårligt ægteskab. Udad til er vi det perfekte par, der altid har været gode til at grine og feste sammen, men også hjælpe og støtte hinanden i alle forhold. Og indadtil har vi det jo godt sammen, vi er hinandens bedste venner og fortrolige, og kan man så i virkeligheden forlange mere? Kan man også forlange, at der fortsat skal ære en brændende lidenskab, som der var ved begyndelsen? Og som jeg nu desværre oplever overfor og fra en anden kvinde?

Det er en måned siden han sagde stop og i den tid har jeg presset ham følelsesmæssigt og han mig på alt det praktiske omkring samkvem, hussalg eller ej, økonomi osv. Han flyttede for 9 dage siden og det har givet os begge luft til at trække vejret igen. Vi har aftalt at for ikke at ende ud i åben krig, skal vi lige have lidt luft fra hinanden i en periode på et par måneder uden snak om betændte emner, men kun koordinering af lavpraktiske ting omkring børnene. Derefter har vi lovet hinanden at gå i 8775 skilsmisse parterapi 8776 for begge at gå ud af dette på en god måde, om ikke andet vil det nok give mig følelsen af at jeg prøvede alt. Hvilket jeg ikke har følelsen af pt, men jeg har også fundet ud af at min kamp med at forsøge at nå ind til ham kun har den stik modsatte virkning.

Gratis date sider Kolding : Pics. More pics: Gratis date sider Kolding.