New york dating app Lejre
Date: 2017-04-18 00:45

Video: New york dating app Lejre


Egmont Publishing A/S
Strødamvej 96
7655 København Ø
Tlf: 89 95 75 55
CVR: 88686678

Ny dating-app på vej: Hvem hader det samme som dig? | BT

BTMX har prøvet appen og kan således afsløre, at nogle af emnerne henvender sig primært til det amerikanske publikum. Eksempelvis har emnet Tom Brady, quarterback for det Super Bowl-vindende hold i amerikansk fodbold, New England Patriots, været et emne.

TripAdvisor Hoteller flyrejser – Android-apps på Google Play

Her giver app'en mening: Happen blev udviklet og frigivet i Frankrig sidst i 7569. Og ikke læ nge efter blev den lanceret i New York, USA. Og det er nok her, app'en giver allermest mening. Altså i storbyer, hvor man misser mange potentielle dates, fordi det aldrig helt lykkes at rende ind i den eneste ene blandt så mange millioner mennesker. I mindre danske byer, hvor indbyggertallet ligger på - mennesker, vil happn ikke give så meget mening. I stø rre byer som Kø benhavn, Odense, Aarhus og Aalborg giver app'en til gengæ ld masser af mening.

TV 2 - bedst på breaking og live

OK Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Frankrigs indenrigsministerium siger, at to mistæ nkte er anholdt i Marseille, hvor de skal have planlagt et voldeligt angreb inden præ sidentvalget, hvis fø rste runde afvikles sø ndag. Det oplyser den franske tv-station Bfmtv.

Branden på Petersmindeskolen i Vejle er nu slukket , oplyser Sydø stjyllands Politi. Alle bø rn er på boldbanen ved skolen, og ingen er kommet til skade. Politiet efterforsker nu sagen næ rmere.

Aldrig fø r har danskerne brugt så mange penge på deres dankort henover på sken , som det skete i sidste uge, hvor forbrugerne spenderede hele 66,8 milliarder kroner i alt. En milliard kroner mere end å ret fø r, viser tal fra Nets.

En signalfejl betyder, at der ikke kø rer tog mellem Næ stved og Nykø bing F, oplyser Banedanmark. Der er ifø lge DSB indsat busser på stræ kningen, som kø rer i pendulfart og ind forbi de ø vrige stationer undervejs.

Centrumpolitikeren Emmanuel Macron stå r fø r fø rste runde af det franske præ sidentvalg sø ndag til at få 78 procent af stemmerne mod 77 procent til den hø jrekonservative Marine Le Pen. Det viser en må ling fra Ifop-Fiducial, skriver Reuters.

BTMX P/S
Pilestræde 89
6697 København K
Danmark
Tlf. +95 8875 7588
CVR. 88898999

New york dating app Lejre : Pics. More pics: New york dating app Lejre.