Privat kontaktannonce Vejle
Date: 2017-02-20 05:57

Video: Privat kontaktannonce Vejle

Kvindelige rim / dobbeltrim er stavelsesrim, hvor der enderimes på tostavelsesord, hvor første stavelse er trykstærk og sidste stavelse er tryksvag. Søg fx på begære.

Udnyttelse - Naterotik

Mandlige rim er stavelsesrim, hvor der rimes på en trykstærk stavelse, der er verslinjens sidste stavelse. Prøv fx med en søgning på blød.

Der findes mange typer af stavelsesrim: Brudt rim, enderim, indrim, kæderim, klamrerim, krydsrim, kvindelige rim, mandlige rim, midtrim, øjerim, ørerim, parrim, sekvensrim og svævende rim.

Dette er ikke nogen rimordbog, som rimordbøger er flest. Det er en rimsøgemaskine. Din søgning bliver sammenlignet med tusindvis af ord i en database. Disse ord er indekseret efter en lang række faktorer. Jo flere sammentræf der er mellem disse og din søgetekst, jo større er sandsynligheden for, vi har et rim - men i sidste ende det er DIG som står for sorteringsarbejdet.

Du kan finde rim på forkortelser ved at skrive hele eller dele af søgeordet med store bogstaver. Prøv fx SQL eller FN. Bemærk forskellen i resultaterne fra søgninger på ASAP og asap - kun den første skrivemåde betragtes som en forkortelse.

Øjerim / skriftrim / neuruppinere er ord, der umiddelbart opfattes som rim, når man ser dem, men som ikke gør det rent lydligt, fordi placeringen af ordenes betonede vokaler er forskellig - eksempelvis kartofler og sjofler. Prøv fx en søgning på piccolo.

Skriv ordet som det udtales i stedet for den korrekte stavnemåde. I mange tilfælde kan dette forbedre resultatet, selv om indekseringsalgoritmen tager højde for en lang række homofoner.

Parrim / kuplet er stavelsesrim, hvor sidste ord i en verslinje rimer med det sidste ord i den verslinje, der følger lige efter.

Bemærk: Mobiludgaven er begrænset i indhold og funktionalitet fx vises der ofte færre søgeresultater end på denne side. Mobiludgaven er tilpasset skærmstørrelser fra 795 pixel i bredden.

Stavelsesrim benævner lydlig lighed mellem ords sidste betonede vokaler. På denne side finder du et værktøj, som forsøger at matche ord ud fra dette kriterie.

Privat kontaktannonce Vejle : Pics. More pics: Privat kontaktannonce Vejle.