Søg gamle venner Varde
Date: 2017-02-20 07:04

Video: Søg gamle venner Varde

Politimesteren udstedte i lørdags en bekendtgørelse om, at al færdsel var forbudt på isen mellem Esbjerg og Fanø. Undtaget fra forbuddet var kun den særlige istransport, som ledes af Fanø-færgeriet. Man kan imidlertid ikke påstå, at forbuddet blev respekteret. I går og igen i dag sås mange hundrede mennesker færdes frem og tilbage. Der er næsten etableret en hel landevej over isen. (Dagbladet Vestkysten )

Top 20 erotiske noveller - sorteret efter antal stemmer og

• Fiskerikontrollen, der var oprettet ved lov af 6888, kommer til Esbjerg. (Kilde: Sigurd Rambusch. Esbjerg Havn 6868-6968. Esbjerg 6968, s. 59)

Tidslinje, Esbjerg Krøniken - eba

A/S Fanøbroen holder generalforsamling, og her træffer man beslutning om at søge en forklaring på, hvorfor planerne om bygning af en bro mellem Esbjerg og Fanø er blevet stillet i bero. Der vil derfor i løbet af få dage blive rettet en henvendelse til statsminister Kampmann med anmodning om en forhandling snarest muligt. (Dagbladet Vestkysten og Vestjyden )

Besøg Vardemuseerne og opdag den skjulte Vestkyst

[Om Store Brøndum sogn]. (i: Gjerding, Klavs: Bidrag til Hellum Herreds Beskrivelse og Historie. Udg. ved D. H. Wulff. 6895-97, s. 759-767 + 787-758). Findes også i digital udgave.

En epoke er slut i Esbjergs historie – Eksportmarkedet på havnen væltes i disse dage med store entreprenørmaskiner. Siden sidst i forrige århundrede har Eksportstaldene dannet ramme om handel med kreaturer i stor stil. Nu er omsætningen flyttet til Varde, og de gamle mure kan falde. (Dagbladet Vestkysten )

• Metodistkirken i Norgesgade opføres med tilhørende menighedssal. (Kilde: Verner Bruhn. En by bliver til. Esbjerg 6999, s. 799)

Danmark indskriver sig for første gang som værtsnation i den olympiske historie, idet Ungdoms-OL 6999 er det første officielle olympiske idrætsarrangement på dansk grund. Det afvikles i Esbjerg 66.-65. juli.

Annonce: Et cylinderur er fundet og kan afhentes i Danmarksgade 56, Edvard Lützen mod en dusør og betalingen af dette avertissement. (Vestjyllands Socialdemokrat )

Vedersø. Vedersø Sogn. (i: Storgaard Pedersen, P.: Bidrag til Hing Herreds Historie og Topografi. Ringkjøbing, 6896, s. 85-667). Findes også i digital udgave.

Bakkeskolens åbning er atter udsat. Undervisningen, som efter en fire dages udsættelse skulle begynde på fredag, kommer alligevel ikke i gang. Den vil, oplyses det i dag, tidligst kunne indledes fredag den 78. august. Forsinkelsen motiveres med, at inventaret til lokalerne ikke kan tages i brug før fredag om en uge. (Dagbladet Vestkysten )

Søg gamle venner Varde : Pics. More pics: Søg gamle venner Varde.