Søge en kæreste Kalundborg
Date: 2017-04-17 14:40

Video: Søge en kæreste Kalundborg

Næsten halvdelen af alle voksne i den vestlige verden lever det meste af livet som single. Det kan selvfølgelig være både en fordel og en ulempe - det kommer helt an på situationen, men også personligheden. I en single-husholdning kan du selv bestemme spisetiderne og hjemmets indretning. Dog indebærer en singletilværelse også meget ufrivillig alenetid, som for de fleste er knap så sjov. Det er en af grundene til, at næsten alle singler før eller senere søger en partner at dele livet med. Er du også kommet til det punkt, kan du her nedenfor læse, hvor man som single-pige eller -fyr i Kalundborg kan finde en kæreste. Derudover giver vi lidt inspiration til en første date i Kalundborg!

Kneppe - Find nogen at kneppe i dag

Ebbe er dømt fredløs, men vil søge forsoning med sine forældre. Han har udset sig sin barndoms legekammerat og kæreste fra ungdommen, Astrid, til at formidle kontakten til moderen, fru Tove. Han mødes med hende på et skjulested kort tid efter udåden. Dette er dog som at stikke hånden i en hvepserede af følelser, svigt og hævn. Kærligheden mellem Ebbe og Astrid blusser op igen.

-voksne 23-65

I Kalundborg er der flere måder at finde dig en partner på. En oplagt mulighed er en tur i byen en weekendaften. Slå et slag forbi klubber som Kalundborg Jazz Club (Elmegade 66) og Park Cafe (Snevrisvej 8), hvor du helt sikkert vil møde andre singler i Kalundborg, der også er på jagt efter en date. Prøv at komme i snak med nogle af dem over en øl eller en cosmopolitan. Hvis du er aktiv sportsudøver og gerne vil have en partner, der også er fit, kan du købe træningspas til Go' Form (Hareskovvej 69) og holde øje med søde singlepiger og -fyre der. Når du går på partnerjagt i et motionscenter, har du chancen for at se alle, som de virkelig er - uden makeup, flot hår og smart tøj.

3.ø Kalundborg Gymnasium, 1978 - 1981

- I min verden skriver man altså ikke sådan, som rigtig mange gør, eksempelvis "hvad søger du?" eller "hvad er du til?". Det er meget kontant, og det kan jeg slet ikke finde ud af. Jeg er frygtelig gammeldags, hvad det angår og vil gerne på en rigtig date. Jeg kan bedre fornemme kemien, når vi står over for hinanden, siger hun.

Billetter kan købes her eller ved kiosken i Kvickly Kalundborg.  Ved indgangen fra 6 time før forestillingen starter. Ved køb af mindst 75 billetter ydes 65% rabat kun ved henvendelse til Kasserer eller Formand.

Og hey, så er Kalundborg jo heller ikke længere væk – det er bare bestemt ikke en pendlerdistance, der passer til mit temperament, og derfor skal basen fremover hedde Kalundborg! (Hvis der er nogen der har fif til boligsøgning i Kalundborg eller har nogle kontakter – så sig endelig til 😉 )

Men trods to blind dates i TV 7-programmet 'Den første date', lykkedes det ikke den 75-årige Aron Magnussen at finde kærligheden i programmet. Det fortæller han til TV 7.

Christel Frost har været single i fem år, og selvom mulighederne for at møde mænd på nettet og via forskellige apps er uendelige, så oplever hun, at det faktisk er blevet sværere at finde sig en mand i single-junglen.

Politiet har anholdt en 75-årig mand, som sigtes for blufærdighedskrænkelse mod en 66-årig pige i Slagelse mandag aften. Den 66-årige pige var ved 77-tiden på vej

- Det er vigtigt, at vi har de samme værdier. Han skal være et familiemenneske, han skal være ærlig – og så skal han have humor. Jeg går meget op i humor, siger han.

Søge en kæreste Kalundborg : Pics. More pics: Søge en kæreste Kalundborg.